Próbavásárló leszek

Érdeklődjön, vásároljon, egyen, igyon, és mi fizetünk azért, hogy elmondja: milyen volt?

Kedves Leendő Próbavásárlónk!

CSATLAKOZZ PRÓBAVÁSÁRLÓINK EGYRE NÉPSZERŰBB, LELKES CSAPATÁHOZ!

Diákok és nyugdíjasok jelentkezését is örömmel várjuk!

Érdeklődj, kérj ajánlatot, próbálj ki egy új autót, vásárolj valamit, amit egyébként is megvennél (pl. gyógyszer, kozmetikum, sportszer), tesztelj szolgáltató cégeket (pl. biztosítók, pénzügyi szolgáltatók, távközlési cégek) vagy próbálj ki egy klassz éttermet! Nálunk ez mind lehetséges, sőt az izgalmas lehetőségek naponta bővülnek!
Ezután küldd el: milyen volt, hogy érezted magad?

Az elvégzett próbavásárlásokért feladattól függő díjazást fizetünk.
2002-ben alakultunk és azóta is töretlenül dolgozunk a vállalatok sikeréért!

JELENTKEZZ MÉG MA ÉS PRÓBÁLD KI MAGAD!

Tudnivalók, gyakori kérdések

Mi a próbavásárlás? / Milyen jellegű tesztjeink vannak?

Próbavásárlóink átlagos vásárlóként viselkednek ügyfeleink üzleti egységeiben. Munkájuk annyiban azonban mégis különleges, hogy egy előre meghatározott forgatókönyv alapján - jól megfigyelve a részleteket - értékelik a kiszolgálás egészét, melyet egy értékelőlapon utólag rögzítenek.
Tevékenységeddel segíted az ügyfélkiszolgálás fejlesztését.
Tesztjeink lehetnek áruházláncok, élelmiszeripari, ruházati és egyéb termékeket árusító üzletláncok, drogériák, gyógyszertárak, biztosítók, pénzügyi szolgáltatók, távközlési cégek, éttermek, csomagküldő szolgálatok, autókereskedések, benzinkutak, hotelek, ügyfélszolgálatok. Évi 15 000 teszt közül választhatsz, melyeket a vállalatok rendelnek meg tőlünk. A próbavásárlás lehet akár egy bizonyos szolgáltatás igénybevétele (pl. bankszámlanyitás, szerviz szolgáltatás) vagy egy általános érdeklődés személyesen, telefonon vagy interneten. A próbavásárlások időigénye és ezzel együtt a díjazása is feladattól függően eltérő lehet.

Kikkel tudunk együtt dolgozni?

Akkor tudunk Veled együtt dolgozni, ha munkádról számlát tudsz kiállítani (kivéve adószámos magánszemélyek). Meglévő diák- és nyugdíjas szövetkezet partnereinken keresztül az együttműködés gyorsan megkezdhető. Diákként jelenleg a DiákCenter Diákszövetkezeten keresztül, nyugdíjasként az Értő Kezek Nyugdíjas Szövetkezeten keresztül tudunk együttműködni.

Vannak fő állású vállalkozó próbavásárlóink és olyanok is, akik kereset kiegészítésként tekintenek a feladatra.

Ki lehet próbavásárló, hogyan jelentkezhetek?

Egy sikeres próbavásárló alapos megfigyelő, képes jól szöveget értelmezni, bele tudja magát élni, hogy akár egy élethelyzetétől eltérő szituációt is eljátsszon, valamint világosan fogalmaz. Az értékelőlapok kitöltése elektronikusan történik (számítógép vagy applikáció), így felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek is szükségesek.

Első lépésként kattints a lenti gombra, majd válaszolj néhány kérdésre. Jelöld a megfelelő mezőket és küldd be a jelentkezésed! Ezt követően e-mailt küldünk Neked a további tudnivalókról, illetve hamarosan megkaphatod emailben az első tesztre szóló felkérést. A rendszerünkben már önállóan is tudsz választani az elérhető és naponta bővülő több száz próbavásárlás közül.

Utazhatok messzebbre is, kaphatok útiköltség térítést?

Mivel az egész ország területén végzünk próbavásárlásokat, lakóhelyeden kívüli lehetőségek is megnyílnak előtted. Amennyiben a próbavásárló nem a lakóhelyén végzi a tesztelést, igényelhet útiköltséget. Ennek elbírálása egyedileg történik. Körutak vállalása is lehetséges!


JELENTKEZEM PRÓBAVÁSÁRLÓNAK


Jelentkezésed után egy két lépcsős adatmegadás történik adataid biztonsága érdekében.
Folyamatos, ingyenes képzésekkel segítünk munkád során!

Szövetkezetek, akikkel jelenleg együttműködési szerződésben állunk (rajtuk keresztül is tudsz velünk dolgozni, ha diák vagy nyugdíjas vagy:

Vissza a lap tetejére